Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruyan etki

Soru:"Yan Etki"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Yan Etki"

HOCAM DAHA ÖNCE UNUTKANLIK VE ALGILAMADA SORUN YAŞIYODUM SİZİNDE TAFSİYENİZ ÜZERİNE NOROLIJİ BÖLÜMÜNE GİTTİM BANA VİTAMİN HAPI VE (CİPRALEX) DİYE BİR İLAÇTA YAZILDI AMA İLAÇ AŞIRI DERECEDE ESNEMEME VE ESNERKEN GEVŞEMEME YOL AÇIYOR 2 GÜNDÜR KULLANIYOM NE TAFSİYE EDERSİNİZ KULLANAYIMMI YOKSA BAŞKA TAFSİYENİZ VARMI NEYAPAYIM TEŞEKKÜRLER

DoçDr Yusuf AKCAN

151123:21:53

cipralex SSRI grubu bir ilaç, bu tip ilaçların yan etkileri ilk ongünde belirigin olup bir çok yan etkisine 10 günden sonra azalma olur veya kaybolur iyileştirici etkileri ise yaklaşık 21-30 günde çıkar dolayısıyla ilacınızı devam etmeniz uygun olabilir ancak yinede bu kararı size veren hekiminizle konuaşarak ve vars başka yan etkilerinide bildirerek alınız

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com