|
|
Konu Araçları |
soruidrarimda bakteri var ve bulantim oldu |
Soru:"İdrarimda Bakteri Var Ve Bulantim Oldu !" |
07-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:"İdrarimda Bakteri Var Ve Bulantim Oldu !"hocam 27 yaşında bir bayanım ayak üşümesi ve böbrek sancısı olarak dr a başvurdum kan ve idral tahlili yaptırdım kanda sorun çıkmadı fakat idralde bol bakteri teşhisi konuldu ilaç tedavisi verildi midemin bulanıp bulanmadığı soruldu bulanmıyordu fakat muayeneden sonra ufak çaplı bulantı yaşadım önemli bir sorun olup olmadığını merak ediyorum ilaçlar bitince tekrar idral tahlili yapılacak birde size danışmak istedim tşk ederim şimdiden DoçDr M Akif BUYUKBESE 12 18:05:00 Bir enfeksiyona belirtisi olabilir veya tum bunlardan bagimsiz gastrite ait olabilir idrarda bakteriyi gebelerde ve diyabetiklerde yani sekeri olanlarda biraz daha onemseriz Bol meyve yenebilir ve su icmeyi arttirabilirsiniz Idrarain meyve ile bakterileri teorik olarak yok edici etkisi vardir kismen Kan sayimi yaptirabilir ve ferritin duzeyini olcturebilirsiniz Ayak usumesi bazen yapisal bazen demir eksikligine baglidirGecmis olsun ! Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz |
|