Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adamı, doktor, günün, mehmet

Doktor Mehmet Öz Günün Adamı

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Doktor Mehmet Öz Günün Adamı

Dünyaca ünlü Türk Dr Mehmet Öz, tesadüfen şahit olduğu trafik kazasında yaralanan 2 kişiye yardım ederek, Amerikalılar'ın gönlünü fethetti

ABC Televizyonu'nun haberine göre, Stanley Tatum adlı Amerikalı, kamyoneti ile otobanda giderken önündeki araca çarptı Cuma sabahı Virginia'da medyana gelen kazada yaralanan Tatum, Bacağımı hissedemiyordum Omzumu hissedemiyordum Arkadaşımın ise kanaması vardı& dedi

Bu arada kamyona birinin koştuğunu ve kanaması olan arkadaşına yardım ettiğini anlatan Tatum, bu kişinin Dr Öz olduğunu söyledi Bu arada arkadaşına yardım edilmesini de cep telefonu ile görüntüleyen Tatum, Kaza olduğu sırada bizim önümüzdeydi Trafikten bize doğru koştu Benim bacağıma ve arkadaşımın kanayan yüzüne müdahale etti& diye konuştu

ABC televizyonunda Oprah Winfrey ile program yapan Öz, Amerika'da oldukça tanıyor Tatum da konuşmasında, sıradan bir insan gibi kendisine yardım ettiği için ona teşekkür etmek istediğini söyledi
Kaynak : Baypostacom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com