Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruhafıza yetersizliği zayıflması

Soru:"Hafıza Yetersizliği Zayıflması"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Hafıza Yetersizliği Zayıflması"

merhaba ben asuman 17 yaşındayım uzun süre önce başım şiddetli şekilde ağrıyordu arasırada kalbim sıkışıyordu 1 ay önce bunlar kesildi ama zamanla hafızamda bazı şeylerin silindiğini farkettim önceden herşeyi kafaya takardım ama şimdi aşırı vurdum duymaz oldum kalbimin yerini hissetmiyorum sanki bunun nedeni ne hastamıyım hastaysam hastalığım ne hasta değilsem bu yaşadığım ne ve şuan tam anlamıyla sadece bir önceki günü hatırlayabiliyorum
Dr Editor Saglikdanis

0104 09:30:53

Hafıza zayıflaması nörolojinin ana konularındandır
başağrısıda olduğuna göre öncelikle beyin tomografisi veya daha iyisi MR çekilmelidir

depresyonalzheimer vitamin eksiklikleri düşünülmelidir
sitemiz içinde hafıza eksikliği ile ilgili diğer soruları okudunuz mu?

hafıza teknikleri yazımızı okunuz

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com