Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hasta, karne, nol, sicili, sorumu, soruyorum, tc0, tekrar

Sorumu Tekrar Soruyorum Hasta Sicili:18097593 Karne No:51119 Tc:38848619580 Nol...

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sorumu Tekrar Soruyorum Hasta Sicili:18097593 Karne No:51119 Tc:38848619580 Nol...

sorumu tekrar soruyorum hasta sicili:18097593 karne no:51119 tc:38848619580 nolu hastaya ait nısan ayında 3 kutu betaferon reçetesi işledik ve hastaya ilaçlarını verdik ve hasta şu anda bıze gelip ilaç bitişini istedi listede nısan ayına ait alınan ilaç gozukmuyor reçete kontrolden çağırdığımızda reçete gelmiyor nasıl olduysa bır şekılde sistemden silinmiş biz silmediğimize eminiz işin kotu tarafı reçete bizdede yok yanlışlıkla nısan ayının kolısınde gitme ihtımalı olabılırmı dıye kolıyı açtırıp bakmak ıstıyoruz ve tabıkı gittiyse bıle faturaya dahıl olmamış demektır lutven bu konu ıle ılgılı neyapmamız gerekır bılgı verırmısınız tşk

25

Hasta bilgilerinde nisan ayına ait betaferon reçetesi görünmemektedir Konu ile ilgilidilekçe vermek istiyorsanız iadari birim ile görişmeniz gerekmektedir

Kaynak: istanbulsgkgovtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com