Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruuykusuzluk

Soru:"Uykusuzluk"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Uykusuzluk"

hocam merhaba
yaklaşık 2 yıldır uyku problemim var
2 kez doktora gittim biri sizin çalıştığınız hastahane olmak üzere
ancak herhangi bir sonuç alamadım uykusuzluğum hala devam ediyormuayene olduğum her iki doktorda antidepresyon hapı verdi ancak ben olumlu yada olumsuz bir etkilerini görmedimbu arada stresli ortamda çalışmıyorum sizce bendeki bu problem bilmediğim bir hastalığımdan kaynaklanıyor olabilirmi

ProfDr HAMDULLAH AYDIN

02 18:46:33

uykusuzluk son derece onemli bir saglık sorunudur bir dizi hastalıkla iliskili oldugu gibi, zaman icinde, bircok hastalıgın ortaya cıkmasına da yol acabilmektedir bu konuda calısan birimler olusturuldu lutfen uyku arastırmaları yapan birimlerle isbirligi yapınızasagıda bu konuda bilgi alabileceginiz sitenin adresini yazıyorumwwwuykugentrsaygılar,

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com