![]() |
Çay, Simit Ve Peynirle Basit Yaşayacaksın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çay, Simit Ve Peynirle Basit YaşayacaksınBasit yaşayacaksın, basit ![]() Mesela susayınca su içecek kadar basit ![]() ![]() ![]() Dört çıkacak, ikiyle ikiyi çarptığında ![]() Tek düğmesi olacak elindeki cihazın; Tek bir düğme, tek bir cümle gibi ![]() ![]() ![]() Sevince lafı dolandırmadan söylediğin "Seni Seviyorum" gibi ![]() Basit bir öpücük yetecek sana ![]() ![]() ![]() Basit, sıcak bir öpücük; ve o öpücükle dolacak tüm günlerin, tüm düşlerin ![]() O öpücük için yapacaksın hayatının kavgasını, Öpücük için yiyeceksin, hayatının dayağını ![]() Kabak çekirdeği verecek, sana rakamların veremediği mutluluğu ![]() El yazısıyla yazılmış, eğri büğrü bir mektup olacak, En değerli kağıdın, hep yanında taşıdığın, atmaya kıyamadığın ![]() İki harekette giyiniverecek, iki harekette soyunuvereceksin ![]() Kısacık olacak uyanman ve yola çıkman arasında geçen süre; Kısacık olacak sıcacık kollara dolanman ve Kendin bile anlayabileceksin yazdıklarını; bakışların bile anlatabilecek kendini ![]() Beklentilerin de basit olacak, Kaf Dağı nın önünde bekleyecek mutluluklar ![]() Bir ıslıkta bulabileceksin en uzun dostluk romanını; Ya da bir damla gözyaşı yaşatacak sana en ucuz romanını; pankreasının sağlığına dua edeceksin kapatırken gözlerini ![]() Zafer işareti yapacaksın tuvaletten çıkarken ![]() Bir kaşarlı tost olacak aradığın, nasıl oturacağını bilemediğin sofrada, Parmakların en kıymetli çatalın, yine, aynı parmaklar çözecek en karmaşık denklemleri ![]() İskender in kılıcı duracak, avukat rehberinin yanında ![]() Bir filarmoni orkestrası veremeyecek sana, kontraplak bir gitarda doğru basılmış bir fa diyezin mutluluğunu, Makyajı, ilk "a"sına kadar bilmen yetecek, temizlik kokacak en pahalı parfümün ![]() "Bilmiyorum" diyebileceksin bilmediğinde ve çok normal olacak "bilemeyişin" ![]() Tek dereden su getirmen yetecek, bir "istemiyorum" diyebilmeye, Ne durduğu farketmeyecek abanın altında ![]() Saatin, sadece saati gösterecek, Telefonunu sadece telefon etmek için kullanacaksın, Küçük bir not defteri olacak, "bilgini" en hızlı "sayan" ![]() Basit yaşayacaksın, basit ![]() Sanki yaşamın bir gün sona erecekmiş gibi basit ![]() ![]() ![]() ÇAY, SİMİT VE PEYNİRLE ![]() ![]() ![]() Dr ![]() Kaynak : Bayposta ![]() |
![]() |
![]() |
|