Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorukürtaj sonrası geçmeyen ağrılar

Soru:"Kürtaj Sonrası Geçmeyen Ağrılar"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Kürtaj Sonrası Geçmeyen Ağrılar"

MERABA BEN 22 YASINDAYIM ARALIK AYINDA KURTAJ OLDUM VE KURTAJDAN SONRA 2 KERE SANCIYLA HASTANEYE KALDIRILDIM IKISINDEDE ILK ONCE APISTEN SUPHELENDILER SONRA ULTRASYONLA YAPILAN INCELEMEDE KARNIMDA OLMAMASI GEREKEN BIYERDE SIVI GORDULER VE KENDI KENDINE GIDER DEYIP BENI TABURCU ETTILER AMA BENIM ICIME SINMEDI BUYUZDEN SIZE DANISMAK ISTEDIM EN SON YAPILAN KAN DEGERLERIMI SIZE YAZDIM CEVAPLARINIZI BEKLIYORUM (NOT : WBC DEGERIM SUBAT AYINDA 5 Dİ VE HB DEGERIM 13 DU) BANA DÖNERSENIZ COK SEVINIRIM COK TESEKKUR EDERIM İYİ ÇALIŞMALAR

WBC : 11,6

NEU : 5,6
NEU : 48,2

LYM : 9,29
LYM :37,1

MONO : 1,12
MONO : 9,87

EOS : 0,4
EOS : 3,49

BASO : 0,14
BASO : 1,25

RBC: 4,55

HGB: 12,1

HCT : 37,3

MCV : 81,8

MCHC : 32,5

RDW : 14,1

PLT : 233

MPV : 11

PCT : 0,26

PDW : 17,7

ASAGIDAKI TAHLILLERIDE DOKTORA 3 KERE DUSUK YAPTIGIMI SÖLEYINCE YAPTILAR SIZCE BI SORUN VARMIDIR HIC COCUGUM YOK 3 DUSUGUMDE 6-7 HAFTALIKKEN SONLI BENI BU KONUDA BILGILENDIRIRSENIZ SEVINIRIM IYI ÇAISMALAR

TSH : 1,04

FSH : 3,83

DHS : 264,4

LH : 5,39

FT3 : 3,45

TES : 0,483

PRL : 12,90

PROG : 21,00

E2 : 306,5

FT4 : 1,26

PT : 115

PT INR : 0,92

PT SEC : 12,3

FİBRİNOJEN : 327

FİBRİNOJEN SEC : 16,6

APTT : 29,7

GLUC : 89

DoçDr ASerhan CEVRIOGLU

1204 19:28:56

Merhaba,

Kan parametrelerinizde enfeksiyonu düşündüren lökosit (beyaz küre) yüksekliği dışında sorun yok Karın ağrılarınız geçmez ise pelvik enfeksiyona bağlı yapışıklık gelişmiş olabileceğinden şüphelenebiliriz Bu durumda tıbbi tedaviye cevap yok ise laparoskopi ile karın içine bakılabilir

Tekrarlayan düşüklerde öncelikle ultrason ve rahim filmi yardımı ile rahimde olası bir anatomik patoloji (myom, polip, perdelenme) araştırılıyor Ayrıca anne babanın genetik incelemesinin yanısıra, kan pıhtılaşma faktörleri (trombofili) tetkiklerini yapıyoruz: Protein C ve S, antitrombin III, Lupus antikoagülan ve antikardiolipin antikorları, MTHFR Tiroid ve prolaktin hormonlarınız çalışılmış ve normal sonuçlanmış Bahsedilen tetkiklerde patoloji saptanır ise buna yönelik özgün tedavi uygulanabiliyor Sağlık ve mutluluk dileklerimle

wwwserhancevrioglucom

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com