Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorubenim sol yumurtalığımda 3 yıldan beri kist var

Soru:"Benim Sol Yumurtalığımda 3 Yıldan Beri Kist Var"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Benim Sol Yumurtalığımda 3 Yıldan Beri Kist Var"

mrbben 26 yasindayim,evliyim ve 3 cocugum varbenim sol yumurtaligimda 3 yildan beri kist var son 1 yildir cesitli dogum kontrol haplari kullim ama gecmedi en son doktorum NEO EUNOMIN adinda bi ilac verdi 3 ay boyunca kullim ilac kullanmadan önce kist 3,5 cm civarindaydi,ilaclar bittikten sonra tekrar kontrole gittigimde kistin 5 cm den fazla oldugunu söyledi ve ameliyat önerdidoktorum kötü bi sey olmadigini söyledi ve büyümeyi durduramadigi icin ameliyat önerdiben ise korkuyorum bu kistin kanser olabilme riski varmidir ? babannem rahim kanserinden vefatetmisti ben de de kötü bisey olabilme ihtimali varmidir sizce ne yapmaliyim ? simdiden tesekkürler
DoçDr ASerhan CEVRIOGLU

16 10:58:48

Merhaba,

Doktorunuzun önerisine katılıyorum Kistin operasyon sırası veya sonrasında elde edilen patoloji sonucuna göre iyi-kötü huylu olduğu netleşecektir Ancak verdiğiniz bilğiler kistinizin büyük bir ihtimalle iyi huylu olduğunu düşündürüyor

wwwserhancevrioglucom
Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com