Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorumide bulantılarım hk

Soru:"Mide Bulantılarım Hk"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Mide Bulantılarım Hk"

hocam merhaba ben turizm sektörüğnde çalışıyorum 25 yasındayım benim sıkıntım son senelerde mide bulantılarım bu aralar anormal çoğğaldı gece resepsiyonistiyim nerdeyse heryemekten sonra kusuyorum kusunca rahatlıyorum ama bıktım artık burda doktora gittim burnundaki bi eğrilik mden kaynaklanıyor dediler sinüsler genzime akıyomuş baska bi doktor sigaradan dedi bana yardımcı olurmusunuz günün her saati mide bulantısından sıkıldım artık arkadaslarımın yanında utanmaya basladım kimseyle yemeğe çıkamaz oldum boğazımda pislik birikmiş gibi hissediyorum şimdiden tesekkür ederim eminozdas@hotmailcom

DoçDr Yusuf AKCAN

2709 12:58:10

kronik farenjit ve geniz akıntıları için KBB uzmanına görünün önceliklebulantıların yemeklerden sonra gibi Gastroksopi, safra kesesi ve pankreas için abdominal ultrason gerekir tabiii bunlardan önce temel testleriniz yaptırın bulantı konusu oldukça geniş bir konudur bir çok organı ilgilendirebilir aynı şekilder enfeksiyonlar, ilaçlar, beyindeki bazı rahatsızlıklar gçzlerde bozukluklar vs bunları başvuracağız iç hastalıkları uzmanı veya bir gastroenterolog çözebilirsağlıcakla

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com