Soru:"Depo İgne Ve Dogum Kontrol Hapı" |
07-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:"Depo İgne Ve Dogum Kontrol Hapı"merhaba hocambenim 7 aylık kızım var 3 aylık igne kullanıyordum 2 kez kullım 3 aydır adet görmuyorumdoktorum bana depo nun adetımı kesebılecegını soylememıstısprey taktırmak ıstedım olmadıtek carem dogum kontrol hapıignemın süresı 27 martda bıtmesıne ragmen ben dogum kontrol hapına basladımadet olmadıgım ıcın 1 hafta ılıskıye gırmememi soyledi hemsire hanım oyle yaptımbugun hapımın 8 günündeyim yanı yaptıgım dogrumudur nasıl bir sonuc alabılırımhapla adetimin düzelebilecegide soylendibi sorum daha hap bıttıkten sonra 7 gün ara verilecegini soyledilerpekı hemen adet olmazsam yıne bu sekıldemı uygulayacagım yoksa adetın 5 günündemi 2kutuya gecmeliyim yardımcı olursanız sevınırımbilgileriniz icin simdiden tskler DoçDr ASerhan CEVRIOGLU 3103 01:22:23 Merhaba, Günlük hapınız bitince 7 gün arayla 2 kutuya devam edin Adet görmediğiniz takdirde doktorunuza bilgi verin wwwserhancevrioglucom Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz |
|