Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
att, dökülüyor, elimi, kalktıgımda, sabah, sac, saçlarım, teli, yastıgımda, yaşındayım

Ben 14 Yaşındayım Saçlarım Dökülüyor Sabah Kalktıgımda Yastıgımda En Az 15 Saç Teli Var Elimi Att...

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ben 14 Yaşındayım Saçlarım Dökülüyor Sabah Kalktıgımda Yastıgımda En Az 15 Saç Teli Var Elimi Att...

ben 14 yaşındayım saçlarım dökülüyor sabah kalktıgımda yastıgımda en az 15 saç teli var elimi attıgımda elime 2-3-4 tane geliyor özellikle yan taraflar çok dökülüyor bide önler iyice seyrekleşti saçlarım bu normalmidir ergenlikten dolayı olabilirmi birde ben jole kullanıyordum bıraktım ama çok kullanıyordum şimdi saçlarım gürleşirmiayrıca dökülen saç yerine ne zaman çıkar çıkan saç daha kuvvetlimi olur yoksa zayıfmı olur?şimdiden verceğiniz cevap için teşekkürler
1609 / mehmet

CEVAP:
Jöle ve diğer kozmetikler korkulaca derecede saçınızın dökülmesine sebep olmazAyrıca dökülen saç adetleriniz belkide normaldirÇünkü günde 100 adete kadar olan saç dökülmesi normal olarak değerlendirilir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com