Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruyemekten hemen sonra once ishal oluyor sonra normallesiyor

Soru:"Yemekten Hemen Sonra Once İshal Oluyor Sonra Normallesiyor."

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Yemekten Hemen Sonra Once İshal Oluyor Sonra Normallesiyor."

mrb hocam yaşım 26 1,5 aydır sabahki ilk tuvaletim ishal daha sonraları normal tam katı deil ama katıya yakın bu aralar yemek yedikten sonra karnımda agrı ve biraz daha sonrası guruldama oluyor tuvalete çıkıyorum ishal geliyor daha sonra normale dönüyor ne yapmam lazım ne önerirsiniz tşk ediyorum
DoçDr M Akif BUYUKBESE

08 18:09:48

Guatr olsun olmasin, tiroid bezinin fazla calismasi buna yol acabilir Arastirilabilir Ayrica diski direk mikroskobik incelemesi, diskida tuberkuloz, parazit bakisi yapilabilir Bazen bu kolitin yani sinirsel barsak hastaliginin bir paracasidir Son 1 ay icerisinde kullanilan antibiyotikler de diski yumusamasina yol acabilir Bazen neden gida allerjileridir endoskopi ve biyopsi ile tani konur Colyak hastalikta da gluten iceren gidalar karin agrisi ve diyare nedeni olabilir Tum bu arastirmalar yapilabilir ancak yapisal bir durum da karsimiza cikabilir Yani hassas barsaklar da denebilir Once arastirmak lazim elbetteGastroenterologa gorunebilirsinizGecmis olsun !

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com