Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorugebelık suphesı

Soru:"Gebelık Suphesı"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Gebelık Suphesı"

gebelık

ıyı gunler hocam ben 27 yasında kazakısta yasıyorum ve 7 aylık evlıyım evlenmeden once adet duzensızlıklerım oluyordu dogum kontrol hapları kullm kıst oldu bır defa o da bır ay ıcınde tedavıyle gectıevlendıkten sonra cocuk ıstedıgımz ıcın hıc korunmadıkeşim varıkosel amelıyatı olmustu ama sımdı hersey normalbende evlendıkten sonra enfeksıyon kaptım ve ıgne tedavısıyle duzeldıevlendıkten 3 ay kadar sonra kanamamda parcalar gorunce ve adetım bıraz uzayınca doktora gıttımacaba dusukmu dıye ama dusuk cıkmadı usgde ıkı tane kıst gorundu ve yumurtalıklarımn yeterınce calısmadıgını soyledıhormon testlerı yaptırdm prolaktınm 1100 cıktıevlenmeden oncede yaptırmstm ama normaldıtedavıye baslıcaktm ama ıstemedm hemenbır ay sonra 10 gun gecıktm usg ye gıttım ama bısey cıkmadı kıstler kendılıgınden gıtmıstı yumurtalıklar aynıydı ve o gunde hasta oldum zatensonrakı aydada 15 gun gecıktm hasta oldumsımdı bu ayda bır hafta gecıktm bulantım oluyo karın agrım oluyo arasıra adet olucakmısım gıbı ve bır haftadırda eczaneden aldıgım ıdrar teslerım cıkıyorkadın dogumcum mua etmeden fızıkı goruntumden hamıle oldugumu soyledıusg cektırdıgım radyolog yumurtalıklarmn tam calısıp calısmadıgını anlayamdıgını kıst olmadıgını ama rahımde baska bıseyın oldugunu ama cok kucuk oldugunu soyleyerek benı haftaya tekrar cagırdıbeta hcg testı yaptırsamda hamıle olarak gorunucegımı soyledı hormonlarmdakı duzensızlkten dolayıkadın dogumcumla tekrar gorusmedm bu durumubır hafta beklıcez sımdısızce ben yınede beta hcg yaptırmalımıyım yoksa radyologun soyledıgı gıbı yanıltmamı olur benm ıcınburadakı doktorlara tam guvenemıyormlutfen yardımcı olun hormon teslerını 4 ay kadar once yaptırmıstm yenı evlendıgım ıcın bu duzensızlk normalmıdır
lutfen en kısa zama cvp yazarsanız sevınırım gurbette depresyona gırıcem yoksa

UzmDr Ersan ŞENER

1905 11:01:12

SelamlarBeta hCG mutlaka baktırın ve prolaktin seviyesi 1100 diyorsunuz ng/mL midir birimi eğer öyle ise ve gebelik yoksa mutlaka bunun araştırlması gerekir?Beta hCG ve prolaktin sonuçlarınızı birmleriyle bana bildirirseniz yardımcı olabilirimSelamlar

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com