Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruyemekten sonra omuzumda sikisma oluyor nedeni nedir

Soru:"Yemekten Sonra Omuzumda Sikisma Oluyor, Nedeni Nedir?"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Yemekten Sonra Omuzumda Sikisma Oluyor, Nedeni Nedir?"

slm hocam ya hocam benim sol böbreyimden rahatsızım ve yemek yediyimde veya acıktıgımda omuzum sıkışıyor bu agrı kalbe kadar gidiyor ama midemde agrıyor mide ilacı kullandım boş acaba neden dir bu agrılar ne yapmalıyım şimdiden tşk
DoçDr M Akif BUYUKBESE

21 16:34:57

Genc olmaniza karsin simdi ve o rahatsizlik aninda EKG cekimesi iyi olur Cogu kez sindirim sistemi calismasinda bozulma vardir Reflu hastaliginiz olabilir Dogru ilac dogru doz ve surede kullanilmalidir Stres her ikisinde de neden olabilir Kaygi ve endiseleriniz ve bunlari kontrolde yetersizlik varsa bu anlamda da yardim alinmasi yararli olur Mideyi birden doldurmayin Az ve sik besin tuketin sigara ve *****den hep uzak durun Cay ve kahveyi azaltinGecmis olsun

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com