Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorubelimin uzerinde sol tarafımda agrı

Soru:"Belimin Uzerinde Sol Tarafımda Agrı "

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Belimin Uzerinde Sol Tarafımda Agrı "

Belimin uzerinde sol tarafımda agrı

iyi gunler diliyorum calısan bi bayanım son zamanlarda belimin hemen uzerinde sol böbregimin orda cok rahatsız etmeyen ama surekli aklımın orda olmasını saglayan agrı var bazen saga sola dönerken siddetli batma biçiminde bu agrı kasıklarımada vuruyo neden olabilir acaba böbreklerimde bi sorun mu var
daha önce kum döktum ama gittigim doktor ilaç kullanmama gerek olacak yogunlukta kum dökmediğimi bol su içmem gerektigini dile getirdi bu agrılarımda kum döktugum agruılarım gibi acıkcası hangibölume gitmem gerektigini bilmiyorum
DoçDr Zerrin BICIK

15 22:10:20

Genellikle kum dökme olarak tarif edilen durumlar idrar da kan hücrelerinin görülmesi ile yapılan yorumlar olup her zaman taş ile ilgili olmayabilir İdrar renginde değişiklik oluyor ve sebat edyorsa taş -kum dışında nefrit ve böbrek iltihabı araştırmaları da yapılmalıdır Bunun için tam idrar tahlili, idrar kültürü, gerekli görülürse 24 saat idrar biriktirilerek protein kaçağı araştırılır ve ultrasonla böbrek yapısal olarak değerlendirilerek karar verilir Sizde bunların hangisi yapıldı bilmediğim için yorum yapmam yanlış olur, ancak batma şeklindeki ağrılar böbrek iltihabı bulgusu olabilir, detaylı tetkik gerekir Geçmiş olsun

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com