Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruacele cvp lomber disc hernisi

Soru:"Acele Cvp Lomber Disc Hernisi"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Acele Cvp Lomber Disc Hernisi"

analjezi ve miyorelaksana cvp vermeyen hareketimi kısıtlayan bel ağrım var1 hft istirahat ettim ama geçmedigittiğim dr ameliyat olmam gerektiğini söyledi fakat korkuyorum ve emin olmak istiyorum
hocam mr sonucum:
açıklığa bakan minör skolyoz
L4-L5 düzeyinde sol paramedian kesimde kaudal uzanım gösteren geniş tabanlı subligamatöz herniasyon
L5-S1 diskinde diffüz bulging zeminde sağ posterolateral-foraminal annuler yırtık ve geniş tabanlı protruzyon
sakralize L5 vertebrada bilateral spondilolizis ile uyumlu görünüm
sizce ameliyat olmam gerekli mi? ameliyat kesin tedavi mi? ameliyattan sonra nüksedebilir mi?
mikrocerrahi yöntemini tavsiye edermisiniz?

DoçDr Cahide Topsakal

2712:50:13

Genellikle ayakta güçsüzlük yapmışsa hemen ameliyat deriz ama belli ki fıtıklarınız çok büyük ve iflah olacak gibi değil İstirahatten de fayda görmeyişiniz zaten bunu destekliyor Yine de kendim muayene edip filmlerini kendim görmediğim bir hasta için internetten ameliyat demem etik olmazçok geçmiş olsunDoç Dr Cahide TopsakalBeyin ve sinir cerrahisi uzmanı0 216 550 3737

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com