Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
soruaşiri beyin agrisi

Soru:"Aşiri Beyin Agrisi"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Soru:"Aşiri Beyin Agrisi"






doktor hanım ben 22 yasında 1 erkeğim yaklasık 3 senedir beynim gözlerim sakaklarım cenelerim kafamın üst ve arka kısmı ense köküm agrıyor biz trafik kazası gecirmiştik 8 sene önce yanlız filmler cekildi kaza ile ilgili hic bir sorun cıkmadı asırıda bas dönmem var suanda hala devam ediyor betaserc adında ilac kullanıyorum faydası yok hala dönüyor kbb mı yoksa beyin cerrahisinemi gitmem lazım bu arada filmi cektirmeyiliyim beynimden mr mı? yoksa tomografimi iyice tatmin olmak istiyorum asırı agrı yapıyor basım sizce hangisi sorunu en iyi görüntülemeye yarar?
DoçDr Cahide Topsakal

2209 14:56:19

çok geçmiş olsunMutlak beyin cerrahisine görününo gereken diğer konsültasyonları ister zaten üzülmeyin onun da çaresi varDoç Dr Cahide Topsakal0 216 550 3737

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.