07-25-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:"Eklem Romatizması İğneleri:)))"
Hayırlı akşamlar sevgili Hülagü Bey )))Yine ve yeniden Mersinden Ayla ben ))İnşallah iyi olduğunuz ihtimalinden hareketle,bugün ilk klem romatizması ile ilgili iğnelerimi vuruldum Citanest ,Sinakort A ampul(40 Mg) iğnelerim;xeforapid (8 mg)ilacımı da aldım ))2 iğne için c tesi gününe revumu aldım Bugünkü (inanın şikayet değil,sadece haberdar etmek istedim )))iğneler esnasında benden beklenmeyen bir performansla zangır zangır titretmişim hastaneyi,çığlık çığlığaydım ve nasıl bişise,kahkahalarla karışık Ben bitip bitmediğini anlamadan kalktım ama )))Bacaktan (Sol diz arkası)yapılan accıktan da fazla canımı yakmış demek ki )))Hatta doktorum ,c tesi "Kendini iyi hissedersen ,şikayetlerin geçerse sakın iğne için gelme,sadece bizi görmeye gel,moral olsun" dedi ))Gerçekten de inşallah öyle olcak ))Bu kez diliyorum ve can-u gönülden inanıyorum ))Aileme verdiğim yeşil sahalara dönüş sözümü tutacağım inşallah,rabbimin izniyle ))Bugün halay çekebildiğime göre,iğne öncesi,kutlamalar esnasında,bu bir ilâhi ışık/işaret değil mi? ))
Doktorum çok şaşırdı,bu yılların birikimiydi,bitirdik diyerekten güldürdü beni ))Hâlâ dizden bükemiyorum sol ayağımı 2 iğne yeri mevcuttu ama şükür ki geçti gitti de mi ))
Neoruntin (Günde 1800 mg)ilacımı bırakalı beri baş ağrılarım geçmiyo desem?İlaç almadım yine de,bolca hafta sonu uyudum ve sevdiğim arkadaşlarımla vakit geçirdim ))Şu an sadece bir koca boşluk söz konusu,hissettiklerime dair Ne ağrım acım ne de huzurum yok yani )))Korku da var,giderek büyümekte ))Belli ki yarın çıkaracak kendini ortaya ))
Bu arada hemen belirteyim hiç bir doktor da siz kadar değilmiş,olamadı ))(Tabi ilk Fizik Tedavi doktorum da siz gibiydi,ilgilenmişti yakından,dinlemişti,o eklem romatizması olabileceğinin sinyallerini vermişti ve arkadaşına yönlendirmişti ))Size soru ya ki açıklama göndermemle,bana dönmeniz bir )))İnanıyorum ki hasta kimliğimi soyup atıp silkinip kendime gelmemde çok etkin bir rol oynadığınız yadsınamaz bir gerçek ))Bu yüzden özellikle size ve neslinizedir sonsuz teşekkürüm evvel allah )))
(Sizi rahatsız ettimse,ne olur af buyurunuz,içimde tutamazdım )))
Rabbime emanetsiniz Sevgili Hülagü Bey ))
Yard Doç Dr Hulagu KAPTAN
12 05 23:08:28
geçmiş olsun  
dr hulagu kaptan
Yazının Orjinali için Lütfen www saglikdanis com adresini ziyaret ediniz
|
|
|