Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorukızım ve ben

Soru:"Kızım Ve Ben"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Kızım Ve Ben"

hamdullah bey iyi günler
ben 1 senelik evliyken ve kızım 45 günlükken eşim rahatsızlandı beyin tümörü 2 sene kanserle mücadele ettik ve o sıralar ben kızımla hiç ilgilenemedim emziremedim bilekızım annemlerde kalıyodu eşim sesten rahatsız oluyo diyekızım 26 aylıkken eşimi kaybettim ve eşimi hatırlıyorcennete gitti dedikama devamlı bir cennet muhabbeti yapıyor niye gitti biz ne zaman gidicez gibişule 4 yaşında ve devamlı babayı soruyorne yapmam gerekiyorsaygılarımla
ProfDr HAMDULLAH AYDIN

30 00:32:53

kizinizin, diger cocuklarda gordugu baba imgesini aramasi dogal sorularina vereceginiz yanitlardan cok baba imgesini aradigini dusunebiliriz o zaman da onun da babasi oldugunu, simdilerde yaninizda olamadigini soyleyebilirsiniz ileride bu konuyu ele alacaginizi anlatabilir, baba imgesinin varoldugu mesaji verebilirsiniz simdilik onun anlayamayacagi aciklamalar yararli olmayacaktir
saygilar,

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com