![]() |
Soru:"Anti Hbs Pozitif Biri Delta Hepatitine Karşıda Korunur Durumdamıdır?" |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Soru:"Anti Hbs Pozitif Biri Delta Hepatitine Karşıda Korunur Durumdamıdır?"Merhabalar Marmariste yaşıyorum 41 yaşındayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eşimde Hepatit d çıkınca bende kontrolden geçtim ![]() AST(SGOT): 30 ALT(SGPT):38 GGT :49 BİLİUBİN: 0,6 SEDIMANTASYON: 4 HBS AG(Elisa) 0,44 Negatif Anti Hiv1+2+p24 : 0,27 Negatif Anti HCV : 0,29 Negatif Anti HBS : 344,8 Pozitif Not: Bu arada önceden hepatit aşısı olup olmadığımı hatırlamıyorum ![]() Bu değerlerime doktorum vücudumun bağışıklık kazanmış olduğunu söyledi ![]() ![]() ![]() 1-Bu bağışıklık ne kadar sürelidir ![]() ![]() 2-Bu bağışıklık benim hepatit d veya b ye yakalanmamı % 100 engellermi ![]() 3-Bazı doktorlar öpüşme yoluylada geçebilir diyor bu doğrumudur ![]() 4-Aynı ortamı paylaşmamızdan dolayı risk varmı oğlum var 13 yaşında daha önce aşı olmuştuyine test ettirdim Anti Hbs si 225,4 pozitif ![]() ![]() Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim ![]() Doç ![]() ![]() 15 ![]() Delta hepatiti hepatit B virüsü varlığı olmadan olmaz ![]() anti hbs + liği aşılanmadan oluşan kişilerde koruyuculuk ömür boyudur ![]() ![]() ![]() Yazının Orjinali için Lütfen www ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|