Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
sorukabızlıkta zorlanma

Soru:"Kabızlıkta Zorlanma"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Soru:"Kabızlıkta Zorlanma"






ben kabızlık sorunu yaşıyorum son zamanlarda sert dışkı çıkmasına bağlı olarak makatta zorlanma başladı,bu uzun süre devam edince sanıyorum makatta yırtılma ve gevşeme meydana geldibazı durumlarda gaz kaçırma sorunu bile olmaya başladıacaba bu fiziksel sorun halledilebilir mi?ameliyatsız tedavi şekli varmıdır?

UzmDr Alaattin OZTURK

22 1427

Halledilir; bir kere kesinlikle kabızlığı düzeltmek gerekir Bunun için bol sebze meyve yemek gerek Lifli gıdaları tüketmek gerek Tuvalette uzun süre beklememek gerek Olmazsa ilaç kullanmak gerek Eğer kabızlığa bağlı çatlak oluşmuş ise bu durum için de muayene sonra gerekli ilaç tedavisini düzenleriz Ama bir seviyeden sonra bu çatlaklar ancak ameliyatla düzeliyor O sebeble bir an evvel tedaviye başlamak gerek



Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.