Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorudanışma

Soru:"Danışma"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Danışma"

mrbsayın doktorum benim bir sıkıntım var yemek yerken birşeyler düşünen insanın nefes borsuna yemek kaçarmı ve ben nasıl anlarım bunu anlamak için görüntülü test röntgen vshangisiyle teşhis edilir nefes borusuna bir şey kaçsa belirtileri neler olur en ufak bir kaçsa dahi en kısa sürede cevaplarsanız çok mutlu olurum
DoçDr Mehmet GÜNDÜZ

03 1523

nefes borusuna en ufak bir yabanci cisim kacmasi durumunda (yemek veya bsaka bir sey) hemen ciddi oksuruk, reaksiyon olur, cisimin tipi ve buyuklugune gore uzun sure devam eder ve sizi tedaviye zorlar, hastaneye gidersiniz ancak cok kucuk partikul halinde olursa gecici oksuruk vs yapabilir ve ustunde durmamis olabilirsiniz eger yabanci cisim erimeyen bir yapidaysa surekli tahris ve oksuruk yapacaktir ayrica zaturre veya bronsit gibi ust solunum yolu enfeksiyonlarina sebep olur tanida tomografi, normal gogus filmi, bronkoskopi gibi tetkikler yapilabilir gecmis olsun

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com