Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorugenizden gelen koku ve akıntı şikayeti

Soru:"Genizden Gelen Koku Ve Akıntı Şikayeti"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Genizden Gelen Koku Ve Akıntı Şikayeti"

Merhaba;

Benim çok uzun zamandır genzimden çok kötü koku (her zaman) ve sıksık yoğun geniz akıntısı geliyorAğzım her zaman çok kötü kokuyor, zaman zaman kötü bir tat kaldığı da oluyorAkıntı geldiği zaman derinden yutkunma hissi&ihtiyacı hissediyorum, sanki genzimde bir şeyler sünüyor gibi oluyorMide vs gibi hiçbir şikayetim yokGeçenlerde özel bir doktora gittim antibiyotik vermişti biraz azaldı koku sonra tekrar eski haline döndüAğızımdaki kötü tat da kısmen geçmiştiDevlet hastanesinde tomografi çektiler ve hekim sinüzitimin olmadığını söyledi, başka öneride bulunmadı Bana durum hakkında herhangi bir öneride bulunursanız çok sevineceğim tomografinin sonuclarını da yazıyorum İyi günler

Sonuç:>> Sol maksiller sinüs tabanında retansiyon kisti> Sol orta nazal konkada konka bulloza> Nazal septum deforme olup orta kesiminde belirgin sağa ve alt bölüm> anteriorunda sola deviyedir, görünüm eski fraktür ile uyumludur>

DoçDr Mehmet GÜNDÜZ

2209 14:59:12

tomografi bulgulariniz burunda egrilik ve sinus icinde kisti gosteriyor tomografi cekildiginde sinuzitininiz olmasada boyle septum egriliginde sinuzit her zaman nolur ve tekrarlar eger burun tikanikligi sikayetinizde varsa ameliyat olmanizi oneririm geniz akintisi en cok kronik sinuzitte gorulur gecmis olsun

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com