Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorukarın şişkinliğinde yapılması gereken tetkikler

Soru:"Karın Şişkinliğinde Yapılması Gereken Tetkikler"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Karın Şişkinliğinde Yapılması Gereken Tetkikler"

sevgili yusuf bey, ne olur bana bir gastroentereloğa gidin demeyin zaten var görüştüğümüz bir uzman ama sanki tüm yapılması gerekenleri yapmamış gibi geliyor banaemin olmadan da doktor değiştirmek istemiyorum annemde 8 aydır karın şişkinliği var ve bazen çok sıkıntı verici oluyor doktorumuz bizden kan idrar gaita tahlili istemedi, bize sadece endoskopi ve karın tomografisi yaptırdı tomografide şüpheli birşey görmediği için de kolonoskopiye gerek olmadığını söyledi annem 67 yaşında ve multple myeloma hastası verdiği spazm giderici ilaçları 5 aydır kullanıyoruz ama hiç faydası yok hiçbirşeyi atlamış olmak istemiyorum bu yüzden neler yapılması gerektiğini bilirsem gerektiğinde doktorumuzu yönlendirebilirim diye düşünüyorum lütfen ayrıntılı olarak bilgi veriniz çok teşekkür ediyorum

DoçDr Yusuf AKCAN

16 17:22:16

bu konuda site için de yer alan Gaz, Şişkinlikokudunuzmu bu yeterli gelmez ise tekrar yazabilirsinizsağlıcakla

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com