Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
benzer, cevabını, okudum, sevinirim, soruma, sorumu, sorunun, yanıtlarsanız

Sorumu Yanıtlarsanız Sevinirim Soruma Benzer Birkaç Sorunun Cevabını Okudum Ama ...

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sorumu Yanıtlarsanız Sevinirim Soruma Benzer Birkaç Sorunun Cevabını Okudum Ama ...

sorumu yanıtlarsanız sevinirim soruma benzer birkaç sorunun cevabını okudum ama net bir cevapla karşılaşmadımlansaprazol grubu ve pantaprazol grubu ilaçların bildiğiniz gibi 14lük ve 28 lik olmak üzere iki formları var hekimlerimizin yazdıkları reçetelerde lansaprazol grubu ve pantaprazol grubu ilaçların adetleri 28 lik 2 kutu 1x1 diye yazıyor ama siz bir cevabınızda olur demişsiniz yanlız başka bir arkadaşla konuştum onun böyle bir reçetesi iade edilmiş kafamda burda karıştı mantık olarakta zaten 14 lük formu olduğu için ve hem 28 lik hem 14 lük ilaçlarıda veremiyeceğimize göre 2 tane 28 lik nasıl verebiliyoruz o zaman tek kutumu vermeliyiz reçeteleri düzgün karşılamamız için cevaplarmısınız teşekkürler

15

Gis ülserleri ve reflülerde kullanılan ilaçlar doktor tarafından tedavi süresi reçetede belirtilmek kaydı ile max 1 aylık dozda reçete edilebilir

Kaynak: istanbulsgkgovtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com