Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
acil, çok, gündür, hastanıntahsis, karne, lütfen, uğraşıyorum

Çok Acil Lütfen. Kaç Gündür Uğraşıyorum. Hastanıntahsis No 2101131759 Karne No 198244. Å...

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çok Acil Lütfen. Kaç Gündür Uğraşıyorum. Hastanıntahsis No 2101131759 Karne No 198244. Å...

çok acil lütfen kaç gündür uğraşıyorum hastanıntahsis no 2101131759 karne no 198244 şeker ölçüm çubuğu raporu var ve sistemde kayıtlı ancak ebsensor ölçüm stribi 2 kutu yazılmışgiriş yapıyorum kaydet bastığımda rapor görünhmüyoyor raporu yaniden giriyorum genede görünmüyor sistemden mi kaynaklanıyor dedim ama diğer hastalarda bu sorun çıkmıyor2 gün bekledim sistemdenmi kaynaklanıyor diye ama değişen bi şey olmadı hasta bekliyor yardımcı olursanız sevinirim

5

Hastanın elinde bulunan tüm raporları bize konuyu anlatan bir dilekçe ile faxlayınızGerekli düzenleme yapılacaktır Raporlu reçete girişi ile ilgili olan ana sayfamızdaki duyurumuzu da okuyunuz

Kaynak: istanbulsgkgovtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com