|
|
Konu Araçları |
sorumidem ağriyorfamodin alinca ertesi gün geçiyor |
Soru:"Midem Ağriyor.Famodin Alinca Ertesi Gün Geçiyor" |
07-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:"Midem Ağriyor.Famodin Alinca Ertesi Gün Geçiyor"25 YAŞINDAYIMZAYIF BİR BÜNYEM VARYAKLAŞIK 6-7 SENEDİR MİDE RAHATSIZLIĞIM VARSABAHLARI KALKTIĞIMDA MİDEM KAZINIYORHAFİF BİR BULANTI OLUYORKAHVALTI YAPINCA BİRAZ RAHATLIYORUM AMA ACIKINCA TEKRAR AYNI ŞİKAYETLERİM OLUYORAZ YEMEKLE DOYUYORUM AMA ÇOK ÇABUK ACIKIYORUMAĞZIMA HERHANGİ BİR EKŞİ SIVI GELMİYORGECE DE HERHANGİ BİR AĞRIYLA UYANMADIM BUGÜNE KADARSIK SIK GEĞİRME İHTİYACI BENİ OLDUKÇA RAHATLATIYOR AYDA BİR MUTLAKA ÇOK ŞİDDETLİ MİDEM AĞRIYORFAMODİN ALINCA ERTESİ GÜN GEÇİYORANCAK BU AĞRIDAN SONRA 3-4 HAFTA YUKARDA ANLATTIĞIM ŞİKAYETLERİ YAŞIYORUMEN SON HERHANGİ BİR ENDOSKOBİ YAPILMADAN PETİK ÜLSER TEŞHİSİ KOYDU DOKTOR AĞRIMADIĞI GÜNLERDE DE MİDEMDE SÜREKLİ Bİ SIKINTI VARYA ŞİŞ GİBİ YADA KAZINIYOR ENKOSKOPİ YAPTIRMALI MIYIM?SİZCE BENİM MİDEMDEKİ SORUN NE??CEVABINIZ İÇİN ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM DoçDr Yusuf AKCAN 23 13:36:58 gastrik veya mide ülseri olma ihtimali yüksek artı ülserlere bağlı olarak mide çıkışında darlık olmuş olabilirgastroksopi yaptırmalısınızsağlıcaklaAyrıntı bilgi için aşağıdaki okuma öneri linklerine tıklayarak bu konudaki diğer site içi kaynaklarımızı da okuyunuz Sağlıcakla DoçDr Yusuf AKCAN---Muayene- (0216) 352 8682 –Maltepe-İST Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz |
|