Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorunasıl sağlıklı kilo almalıyım

Soru:"Nasıl Sağlıklı Kilo Almalıyım?"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Nasıl Sağlıklı Kilo Almalıyım?"

yaş: 23 boy:151 kilo:41 eski kilo:48 Yaklaşık geçen yıl yaz aylarından bu güne kadar ani bir kilo kaybına uğradımİlk sebebim vardı; üzüntü cenaze vs Üç gün içinde iştahım kesildiSebep olarak bunu düşündüm,yalnız hala iki yıl oldu bi gelişme yok! ve çok su içen biri değilim,dışarı bi çıktım mı hiç aklıma yemek vsgelmez aşırı yürüyen biri oldumYürüdükçe de,yememe sorunu ortaya çıktıMücadele ediyorum ama işte bir menüde karnım ağrıyor,çorba da dahil çok içemiyorum sulu tarz daen az bir saat sora da su içerim,çayı orta şekerli içerim,tatlı türleri çok yiyemiyorum hatta su da yıkarım,limonu çok tüketiyordum azilttımYediklerim içinde ise; fındık,çekirdek,kaymak,kuru üzüm,yoğurt,,, sizce düzenli kilo nasıl alabilirim? en kısa zamanda bilgilendiriseniz sevinirm,,
Dr Asude Elci KARNAP

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com