Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorukaraciğer enzimlerim çok yüksek behçet hastalığından olurmu

Soru:"Karaciğer Enzimlerim Çok Yüksek, Behçet Hastalığından Olurmu"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Karaciğer Enzimlerim Çok Yüksek, Behçet Hastalığından Olurmu"

Hocam saygılarımı sunuyorum!
Hocam akedemisyen bir arkadaşımın sizi tavsiye etmesi münasebetiyle adıyamandan yanınıza gelmeyi düşünürken sizin isminize bu sitede rastladım ve sizden bilgi almak istedimBana yardımcı olursanız sevinirim
Ben 3 yıl önce sırt ağrılarımdan dolayı doktora gittim yapılan tetkikler sonrası kollestrolüm ve trigirersit oranım çok yüksek çıkmıştı
geçen hafta vücudumdaki gitmeyen sivilceler ve bacak ağrılarım için gittimdoktorun yaptırdığı eliza testi ve diğer tetkikler sonucunda karaciğerimde yağlanma ve büyüme olduğu ortaya çıktı
SGPT(alt)75
GAMMA GT(G-GT)66
Anti Hbs 451,1 çıktı
Hocam vücudumdaki sivilceler sadece omuzumda ve sırtımda var
bazen ağzım yara oluyor ama geçiyor
gözlerimdende rahatsızım göz doktoru 15 yıl belki de daha önce iveyit geçirmiş olabileceğimi söyledi
bu bulgula behçet hastalığının belirtisi olabilir mi?
genital bölgelerde sivilce yada yara bere hiç olmadı
karaciğer enzimlerimdeki bulgular tehlike arz edermi ne yapmalıyım
beni aydınlatırsanız sevinirim
DoçDr Yusuf AKCAN

11 15:20:08

hepatit enzm yüksekliği sebepleri bir kez tümü ile araştırılmalı sebep bulunmaz ise NASH kabul edilebilir ve nash tedavisi alırsınızbehçet için cildiyeye bir görünmeniz lazım tanı kriterlerine sitemizdeki Behçet Hastalığı - soru cevaplarlakonusundan bakınız behçet konusuna ağrılık verin behçet te multi organ tutulumu da olabilirkaraciğer enzim yüksekliği > 6 ay olduğundan ve tanı şüphesi varsa karaciğer biyopsisi olmalısınızsağlıcakla

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com