Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorukarın ağrısı

Soru:"Karın Ağrısı"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Karın Ağrısı"

MERHABA BEN SUAN MOSKOVADA CALISMAKTAYIMBURDA HASTA OLDUM VE HASTALIGIMDA BELDE OMURILIK YANINDA, SAG BOBREKLERIN ORADA VE SAG KABURGA KEMIKLERININ ALTINDA YUVARLAK BEZELER CIKTI VE BOBREGIN ORADAKI AGRIYORDOKTORA GITTIM ULTRASONRA BIRSEY BULAMADILAR APANDIS OLMADIGI ANLASILDI VE ANA IDRAR YOLLARINDA INTIHAP VAR DEDILER GENEL CERRAHI UZMANI KOTROL ETTI VE BOYLE DEDISIZCE BU DOGRUMUDURvE DALAK UYUMESIDE VAR BUNUN KANSERLE ILGISI VARMIDIRVE IDRAR YOLU ENFEKSIYONU ISE NASIL ONLEM ALINIRCEVABINIZI BEKLIYORUMSIMDIDEN TESEKKUR EDERIM

UzmDr Alaattin OZTURK

02 1020

Geçmiş olsun Ordaki hekimlerin doğru teşhis koyup koyamadıklarını burdan değerlendirmek mümkün değildir Bu kadarcık bilgi ile hasta olup olmadığınız, hasta iseniz durumunuzun ne olduğunu söylemek de mümkün değil

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com