Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
çok, değildi, doktorum, dökülmesi, mrb, problemim, sac, saclar, sık, tabikide, önce

Mrb Doktorum Benim Problemim Saç Dökülmesi Tabikide Daha Önce Bu Kadar Çok Sık Değildi Ama Saçlar...

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Mrb Doktorum Benim Problemim Saç Dökülmesi Tabikide Daha Önce Bu Kadar Çok Sık Değildi Ama Saçlar...




mrb doktorum benim problemim saç dökülmesi tabikide daha önce bu kadar çok sık değildi ama saçlarımın sayıları git gide azalıyor tepeden bakıldıgında cok hafıf seyreklıkler oldugunu anlayabılıorum yanı saclarımı her banyodan sonra fönlüyorum tabı hawluyla kuruladıktan sonra ortalama gunde 25 ile 100 arası sac dokulmesı normal dıye bılıyorum ama bu sayı bende 110 falan buluyordur tahmınlerıme gore cunku banyoda fark ettım bunu bayagı bı toplanıo yani bu arada saclarım yaglı yapıa sahıp 3 gune 1 banyo yapıorum bana uygun 1 sampuan yada yapmam gerekn neler war yardım edebılrmsnız?
1510 / cengizhan kaya

CEVAP:
Bu aylarda saç dökülmesinin artması normal bir durumdur telaş etmenize gerek yokÇok fazla saç dökülmesi probleminizde yok gibi görünüyorBanyo sonrasında fön'ü saçınıza zarar vermiyecek derecede kullanın,dengeli ve düzenli beslenin yeterli olucaktır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.