07-25-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Safra Kesesi Ameliyatindan Sonra
32 yasinda iki cocuk sahibi ve Almanyada yasayan arkadasima yaziyorum,ben de Almanyada yasiyorum,11 yil tipa tip ayni sorunlari yasadim ama aynisini,yaklasik 8 ay önce nihayet ben de artik diger normal insanlar gibi yeyip icip gezebiliyorum,ilacin adi KOLESTRAMIN toz haline günde 3 defa yemeklerden önce suda eritip iciyorsun,hic bir yan etkisi yok,üc güne kalmaz hersey yoluna giriyor sanki hic bunlari yasamamisiz gibi Bizdeki sorun safrakesemiz olmadigi icin,karaciyerin barsaklara cok asiri safra asidi salgilamasi ve tabiki ishal oluyoruz ve agri cekiyoruz ,hemde korkunc,bu ilac safra asidini bagliyo,googleye "safra baglayici recineler"yazarsan hemen karsina cikacaktir bu ilac,ben de yine bir internet sitesinden bir doktor arkadasin tavsiyesiyle buldum ilaci,yalniz Almanyadaki doktorlar ilaci yazmak istemiyor ve ilac piyasada güclükle bulunabiliyor ama bulunuyor,eger burdan almayi basaramazsan Türkiyeden de bulabilirsin ama istedikten sonra bulursun ben gecen hafta yeni aldim 100 lük paketi,neyse lütfen bana yaz ,sorularin varsa cevaplarim,bu ilactan baska bir ilac yok bizim icin dünyada,bunuda 11 yil ilac aramis bi magdur olarak ifade etmek isterim
Hoscakalin
saglikli kalin 
|
|
|