Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
sorukuduz aşısı

Soru:"Kuduz Aşısı"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Soru:"Kuduz Aşısı"






merhaba,
babam şu an kuduz aşısı oluyor3doz oldu 2 doz daha yapılacakdüzenli kullığı ilaçları doktora söylememişXanax ve cipram alıyor(xanax ı şu an kesti)Bu arada 1-2 defa da ***** almışBunların kuduz aşısı olurken vücuda yada beyne bir zararı olabilir mi?Yada aşının etkinliğini azaltabilirmi?
DoçDr Tuna DEMIRDAL

1621:13:22

Bu ilaçların kullanımında bir sakınca bildirilmemiştir ***** ise genelde birçok ilaçla etkileşime girdiği için kullanmamalıdır Bu konuyu psikiyatrisiniz ile de görüşmenizi öneririmSaygılarımla

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.