Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorusol koltuk altında agrı ve kitle ne olabilir

Soru:"Sol Koltuk Altında Agrı Ve Kitle Ne Olabilir?"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Sol Koltuk Altında Agrı Ve Kitle Ne Olabilir?"

selam hocam ben 35 yasındayım 3 çocuk annesiyim bu sabah kalktığımda sol koltuk altımda bir agrı ile uyandım kontrol ettim mercimek büyüklügünde bir sey var orada hafif agrı var çok hafifte kızartı su ana kadar sürekli kontrol ediyordum gögüs ve koltuk altımı böyle bir sey yoktu ve 2 gecedir sol tarafıma yatamıyordum sanki kalbim rahatsız oluyordu yada ben öyle hissediyordum zaman zamanda uykudan kalktıgımda ellerimde uyusma vardı hocam bilgileriniz için simdiden tesekkür ederim
DoçDr M Akif BUYUKBESE

02 2342

Solda olunca EKG cekilmesinde yarar var Kizariklik, enfeksiyona yahut kisisel tahrise vagli olabilir Ter bezinin iltihaplanmasi yani hidrozadenit, yag bezesi yani lipom, bu arada lenf bezesi dusunulmesi gerekenlerden Koltuk alti ve meme ultrasonu da bu anlamda yararli olabilir Eger abse yani iltihaplanma var ise seker yukleme testi ile gizli diyabet yani gizli seker arastirilmasi iyi olur Kolda uyusma, uzerine yatma, boyun kemiklerinde kireclenme, sinir tuzak sendromundan olabilecegi gibi kalp nedenli olma durumu da vardir Kalp nedenli durum daha nadircedir ama arastirilmasi prensiplerdendirGecmis olsun

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com