Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Bebek & Çocuk

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bebek, duvarının, engel, ince, olması, oluşumuna, rahim

Rahim Duvarının İnce Olması Bebek Oluşumuna Engel

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Rahim Duvarının İnce Olması Bebek Oluşumuna Engel

merhabalar doktor hanım ben 9 aylık evliyim 1 ay korundum daha sonra korunmama rağmen bebeğim olmadı doktora gitmeye başladım ilk önceleri prolactin hormonum yüksek çıktı onu ilaçla normale çektiler sonra eşime test yapıldı onunda spermlerinin normalin altında olduğu söylendi fakat bu seviyede bebeğimizin olabileceğin, doktorumuz söyledi adetim sürekli geçikmeye başlayınca doktorum şimdi gonopen ilaç verdi ilacı adetiimin 5 günü başlayım hepsini kullandım fakat sol yumurtalığımda büyümüş iki yumurta oluşmuş fakata sağ yumurtalığımda bi büyüme olmamış ve rahim duvarımın çok ince olduğunu öğrendim bir band verildi sırtıma yapıştırıp 4 güne bir değiştirmemi istedi doktrum fakat onu henüz kullanamadım çünkü yarın pregnyl 5000 iü iğneyi verdi yarın 12 de vurulmam gerektiği söylendi fakat rahim duvarım inceyse bebek nasıl orda kalacak bilgi verirseniz sevinirimŞimdiden çok teşekür ederim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com