![]() |
Annelik Deneyimlerim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Annelik DeneyimlerimAnnelik Deneyimlerim Annelik Deneyimlerim Yazar: Ayşe Özgün Yayınevi: PMR Ruh sağlığı ve hastalıkları uzmanı olarak, yıllar boyu, ülkemizin değişik kesimlerinde yaşayan, farklı kültürlerden, ekonomik ve toplumsal yapılardan gelen aile bireylerinin sorunlarını dinledim ![]() ![]() Yıllar boyu, Ayşe Özgün'ü, eşini ve çocuklarını, gerçekleştirdiği programlar içinde ve dışında izledim ![]() ![]() Bu kitapta Ayşe Özgün'ün bir eş, bir anne ve çalışan bir kadın olarak, ailesine çocuklarına, insanlarına ve topluma aktardığı iletilerin basit, yalın anlatımını bulacaksınız ![]() Özellikle mutlu bir aile, başarılı, özgüvenli, multu çocuklar yetiştirmek istiyorsanız, bu kitabı okumanızı öneriyorum ![]() ![]() Prof ![]() ![]() Bu kitabı, sadece bebek yapmayı planlayan anne babaların değil, tüm anneanne, babaanne ve dedelerin de okumalarını öneriyorum ![]() Aile içinde huzur, her ferdin birbirini iyi ve doğru anlamasıyla, bu bilgi ile iletişim kurup, hareket etmesiyle gerçekleşebilir ![]() Ben, çalışan bir anne olarak, doğdukları andan itibaren, üç kardeşin ne kavga ettiklerini, ne birbirlerini kıskandıklarını, ne terbiyesizce ve saygısızca konuştuklarını, ne de yemek, uyku, can sıkıntısı sorunu çekmelerini yaşamadım, görmedim ![]() ![]() Darısı Başınızaâ?¦ Kaynak: Bebek |
![]() |
![]() |
|