|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bebek, çocukların, çözüm, sorunlarına, uyku |
![]() |
Bebek Ve Çocukların Uyku Sorunlarına Çözüm |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bebek Ve Çocukların Uyku Sorunlarına ÇözümBebek ve Çocukların Uyku Sorunlarına çözüm Bebek ve Çocukların Uyku Sorunlarına çözüm Yazar: Heather Welford Yayınevi: Arkadaş Uyku, ebeveynler arasında en çok konuşulan konulardan biridir ![]() uyumamasından, yürüyen çocuğumuzun gece çok geç yatmasından, okul öncesi dönemdeki çocuğumuzun erken uyanıp, biz daha güne hazır değilken oyun oynamayı istemesinden dolayı sıkıntı duyarız ![]() Çocukların Uyku Sorunlarına Çözüm, her gece olabildiğince iyi uyuyabilmeniz için size ve çocuğunuza yardımcı olmak amacıyla denenmiş ve test edilmiş yöntemler önerir ![]() İÇİNDEKİLER Bebekler ve Çocuklar Nasıl Uyur? Yeni doğmuş bebeğiniz İlk haftalar İlk altı ay Altı aydan bir yıla kadar Yürüyemeye başlayan bebeğiniz Okul öncesi dönem Çocuğunuz ve uyku Genel sorunlar Uyku Neden Bölünür? Rahatlık için ipuçları Bebeğim aç mı? Kolik ve gaz Bebeğim hasta mı? Uyku saatindeki korkular Gece uyanmaları Rüyalar ve kabuslar Korkular ve uyurgezerlik Erkenciler Hızlı çözümler Bebeğinizin Uyuduğu Yer Aile yatağı Karyola ve yataklar Taşınmak Güvenli uyku Tatiller ve geziler Arabada uyku Denetim listesi: Güvenlik noktaları Bebeğinizin Uyumasına Yardım Etmek Gece ve gündüz uykuları İlk yıl Uykuya hazırlık Ağlamasına izin vermeli mıyım? Denetimlerin işe yaraması Denetim listesi: İyi alışkanlıklar Yardım Almak Uyku klinikleri İlaçla tedavi Cranial Osteopati Diğer teknikler Danışmak Başkalarından destek almak 92 Denetim listesi: Daha fazla yardım Özel Durumlar İkizler ve daha fazlası Özel gereksinimler Yatak ıslatma ADHD ve hiperaktiflik Evden uzaklaşma Emzirmek ve uyku Yakın bir ilişki Uyumak ve çalışmak Dizin ve teşekkür Kaynak: Bebek |
![]() |
![]() |
|