Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Bebek & Çocuk

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çocuklu, hayat, iki

İki Çocuklu Hayat!

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İki Çocuklu Hayat!

İki Çocuklu Hayat!
Sevgili Okurları,

Minik oğlum Arda tam 18 aylık olduİnanılmaz!!!! Nasıl çabuk geçti zaman,nasıl da büyüdü, daha dün gibi geliyor banaBirkaç kelime söylemeye başladı bile (hoş bu dönemde benim zilli kızım cümleler kurup bizi şaşkına çeviriyordu,erkekler biraz daha geç konuşuyor) ve evin neşesi oldu çıktı

Minik oğlum ve sevgili kızımla iki çocuklu çalışan bir anne olduğuma inanamıyorumHayat nasıl hızlı geçiyor , hiçbir şeye vakit bulamıyorumAma yine de işimi, çocuklarımı çok çok seviyorum, tabii eşimi de unutmamak lazımâ?¦

İkinci çocuğu düşünenlere ve kararsız olanlara seslenmek istiyorum bu yazımda, eğer içinizde bir parça â??Acaba ikinci bir çocuğumuz olsun mu?â? tarzında bir düşünceniz var ise sakın zaman kaybetmeyin Zaman çok çabuk geçip gidiyorBen şahsen ikinci çocuğumu daha rahat büyütüyorum, kızımı büyütürken inanılmaz evhamlı bir anneydimYolda kızımı durdurup sevenler olursa onlar uzaklaşır uzaklaşmaz kızımın ellerini yüzünü ıslak mendille silerdimOnu öpmeye kalkışanları â??aman mikrop kapabilirâ? diye uyarırdımŞimdi düşünüyorum da ne kadar evhamlıymışımEminim içinizden bir çoğunuz ben de aynen böyleyim diyorsunuzdurAma inanın ikincilerde bu hiç de böyle olmuyor daha rahat büyütüyorsunuz , daha az yorulup endişeleniyorsunuz ve tıpkı benim şu an dediğim gibi â??geçmişte neden bu kadar evhamlıymışımâ? diye hayıflanıyorsunuz

Bu arada elbette büyük abla veya abi olan çocuklarımızın da bir kardeşe ihtiyacı varOnları da unutmamak lazımPaylaşarak daha kocaman bir aile olarak büyümeleri harika bir şey

Birazda çocuklarımızla yapılabilecek aktivitelerden ve yeniliklerden bahsedeyim
Parkorman da yeni bir buz pisti açıldı, çocuklarınız bu spor dalını sevebilir, keyif alabilir mutlaka denemelerine fırsat tanımak lazım Bizim zamanımızda bir tek Penguen vardı ve ben inanılmaz keyif alarak buz pateni yapardımŞimdi ki çocukların ders alma, isterlerse turnuvalara katılma gibi imkanları da var, bence denemelerinde yarar var

Bir de en kısa zamanda The Cars-Arabalar filmine gidin biz 2 kere gittik ve kızımla çok keyif aldık

Sevgiyle kalın,

Gaye Özbal

wwwpartidunyasicom

wwwmyday-trcom

0212-6623574

Kaynak: Bebek

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com