![]() |
Aklıma Takılan Sorular Var (Tüp Bebek Öncesi) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aklıma Takılan Sorular Var (Tüp Bebek Öncesi)Sevinç hanım; 14 ocakta aşılama olmuştum tutmamıştı 25 ocakta adet görmüştüm ,bu arada doğum kontrol hapı kullanıyorum (ginera) şubat 25 de yeniden adet olmam lazım ama tüp bebek için yönlendiren doktorumuz takibi yapacağından ve oda 3 hafta süre ile şehir dışında olacağından 14 şubatta biten doğum kontrol hapını hiç ara vermeden devam etmemi istedi ayın 29 unda gelecekmiş o zaman bırakabilirmişim ilacı öyle dedibıraktıktan sonraolacakmışım adeti de bu arada 23 subatta suprefact ilacı 0 ![]() ![]() ![]() Benim anlamadığım 25 şubatta adet olmam gerekirken doğum kontrol hapı ile bunu ertelemenin tüp bebek tedavisine başlamadan önce zararının olup olmadığı ![]() Günler azaldıkça öyle heyacanlanıyorum ki aklıma binbir türlü sorular geliyor ve bunların cevabını sizin gibi uzman birisinden almak beni öyle mutlu ediyorki ))) Herşey gönlünüzce olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgi ve Saygılarımla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|