![]() |
Doğa Nur Un Doğum Hikayesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Doğa Nur Un Doğum HikayesiDoğa Nur un Doğum Hikayesi O doğalı tam 5,5 sene oldu ama hala dün gibi tüm ayrıntıları hatırlıyorum ![]() ![]() Canım eşimle evleneli henüz 6 ay olmuştu ki benim küçük yaramazım bize sürpriz yaptı ![]() ![]() eşime göre zamansız olan bir hamilelikti ![]() ama her şeye rağmen ben o daha hissedemediğim yavruya kıyamamıştım ![]() ve en sevdiğim insanın bir parçasıydı ve belki de hayatımda yaptığım ve sahip olduğum en güzel şeydi ![]() ![]() onu dünyaya getirecektim ![]() başladım ![]() kız olduğunu söylüyordu ![]() öğrenmedim ![]() ![]() Doktorumuza göre gayet sağlıklı bir bebekti ve bir aksilik olmazsa 7 Temmuzda dünyaya gelecekti ama bebeğim o kadar beklemedi ve 2 Temmuz gecesi suyum gelmeye başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() görmeden doğuma giremezdim ![]() doğum odasına aldılar ![]() söylediler ![]() almak istiyordum ![]() ![]() yavaş yavaş başlamıştı ![]() ![]() artık dayanılmaz olmuştu ![]() Sonunda saat tam 11:30 da bebeğim dünyaya geldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bilemezken sanki o öğrenip gelmişti ![]() farkına ve sevincine kapıldım ![]() yaşamış annelerimiz bilir ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi 5,5 yaşındasın ve anaokuluna başlayacaksın ![]() anlayamadım bile ![]() nazlı bebeğimsin ![]() ![]() ![]() doğdun iyi ki varsın yavrum benim ![]() ![]() Kaynak: Bebek |
![]() |
![]() |
|