Merhaba Ben 4 yıllık evliyim2 yıl korundum1 yıl kendiliğinden olmasını bekledik olmadı1yıldırda tedavi görüyorumProlaktin değerim yüksek çıktıBunun için ilaç kullanıyorumYumutlama problemim vardı önceleri ilaçlarla tedavi oldumBir kez yumurtlama sağlandıÇatlatma iğnesi oldum ve sonra ilişkiye girerek doğal yollarla hamile kalmaya çalıştıkOlmadı sonra bu ay iğne tedavisine geçtimŞu an gelişmiş yumurtalarım var 2 taneBu akşam çatlatma iğnesi olacağımPazartesi günü de aşılamam yapılacakSizce hamile kalma şansım nedir?Ayrıca aşılamadan ne kadar zaman sonra gebelik testi yaptırmalıyım?Birde aşılamadan sonra nelere dikkat etmem gerekir?Örneğin ev işlerini yapmam sakıncalı mıdır?Birde gebe kalırsam düşük şansı varmı varsa bunu azaltmak için neler yapmalıyım?
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.