![]() |
Nasıl Bir Anne Modelisiniz? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nasıl Bir Anne Modelisiniz?Nasıl Bir Anne Modelisiniz? Merhaba, Ben doğum anılarımdan çok bir çok annenin evladına karşı duyduğu duyguları, oğlum BERKE (Aşkım) için dile getirmek istiyorum ![]() ![]() ![]() Şu an 15 Aylık olan oğlum a (Berke ye) 2 ![]() ![]() ![]() Öncelikle duygularımın kahramanı BERKE den biraz bahsetmek istiyorum ve bu duyguları bana yaşatan Allahım a çok şükrediyorum ve isteyen herkese Allah tan bu duyguyu tattırır masını diliyorum ![]() Şeker mi şeker olan bıcırık oğlum, doğdundan beri min ![]() ![]() ![]() ![]() Canım Oğlum, Dün gibiydi geldiğin gün; ama düşününce o günden bu güne neler yaşadık seninleâ?¦ ![]() ![]() ![]() ![]() Yaşamım boyunca en mutlu günlerim, en şaşkın, en üzüntülü, en çaresiz günlerim (Allah sağlık ve uzun ömür verir ihşallahâ?¦ çünkü seninle hayat boyu en lerim hiç bitmeyecek) sanki ilk defa seninle başlamıştı, ama bu ilkleri seninle yaşayıp, bunları seninle öğrenmem benim için en güzel ilk lerdi ![]() Seni tanımak hiç de kolay değildi, dünyaya gelmeden önce seninle çok iyi anlaşabileceğimizi düşünüyordum? Çünkü seninle doğmadan önceki iletişimimiz daha kolaydı, daha iyi anlaşıyorduk, tepkilerin daha azdı ama şimdi her yaptığını, her tepkini inceleyerek seni tanımaya çalışıyorum ve seninle ilgili öğrendim herşeyden mutlu oluyor ve gurur duyuyorum ![]() Doğumdan önce bir bebeğin büyümesiyle ilgili edindiğim bütün bilgileri, okuduğum bütün kitapları ve büyüklerimin söyledikleri seni tanımaya yardımcı olmuyordu, çünkü söylenen bu söz çok doğruymuş: HER BEBEK GİBİ SENDE KENDİNE HAS ÖZEL BİR BEBEK TİN ![]() ![]() Seni doğum iznimde (4 ay) kısa bir süre olsada anne-bebek arasındaki ilk duygu bağının çok önemli olduğu bir dönemde birlikte olmanın avantajıyla seni tanımaya, kendimizi de sana tanıtmaya çalışıyorduk ![]() ![]() Berke yi ve duygularımı anlatmakla bitmeyecek kadar çok şeyler ama biraz somut olarak ifade etmeye çalıştım ![]() Allah bütün çocuklara ve hepimize sağlıklı, savaşsız barış dolu uzun ömürler versin ihşallah ![]() Ben çocuğumun doğduktan sonra ki hayatını şuna benzetiyorum; Güzel bir çiçeğimiz var, biz de bunu büyütüp bahçe, hatta daha da emek verip botanik yapmak istiyoruz ve bunu bir ömür boyu yaşatmak için elimizden geleni yapacağımıza söz veriyoruz ![]() Hayatımızın en güzel hediyesi, iyi ki doğdun seni çok seviyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak: Bebek |
![]() |
![]() |
|