Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Gebelik & Doğum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
acilll, düşük, küretaj, sonrası

Düşük SoNrası Küretaj Acilll

Eski 07-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Düşük SoNrası Küretaj Acilll

Sevinç Hanım Merhaba sizi tekrar rahatsız ediyorum ama geçen gün yazmıştım 21 nisanda küretaj yapıldı hafif kanamam var demiştim hormonlardan olabilir normal demiştiniz şimdi ise 4 gündür şiddetli bir kanamam var ve hala devam ediyor ama ağrı sızı yok, endişelendim doktora gitmeme gerek varmıdır yoksa bu bir adet döngüsü olabilirmi? Birde ilişkiye girmiştik eşim korunmuştu bu kanama tekrar bir gebelik kanaması olabilirmi çok korkuyorum önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler çok sağolun bu kanamanın bana ne gibi zararları olur Tekrar gebe kalma isteğimi ertelemelimiyim?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com