Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Gebelik & Doğum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hamile, istiyorum, olmak, tekrar

Tekrar Hamile Olmak İstiyorum

Eski 07-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tekrar Hamile Olmak İstiyorum

Merhaba,
Ben funda Gecen sene bir dusuk atlattim Rahimde Buyumemisti ve kendiliginden 8 haftalikken dustu Simdi tekrar hamile kalmak istiyorum fakat korkularim var Bu arada bir tane kizim var 3 yasinda ve saglikli (hamileligim boyunca hic bir sikayetim olmamisti) Yakin akrabalarimizda hic dusuk olayi ve hic ozurlu cocuk yok Dusuk oldugunda doktorum eger yasasaydi sakat olabilirdi dedi Kromozomsal bozukluk olabilir dediler ayrica Dusugun nedenleri bilinebiliyormu bu sekilde yoksa bu bir tahminmiydi diye kafama takiliyorDogum kontrol hapini gecen hafta biraktim ve hemen adetim olduFolik asit icmeye basladim Tekrar hamile kalirsam sakat olma ihtimali olabilirmi? Dogum kontrol hapini birakir birakmaz hamile kalirsam bu bebegimi kotu etkilermi?
Tesekur ederim cevabinizi bekliyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com