|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
boynunu, büktügü, dürüstlügün, ilk, romantizme |
![]() |
Dürüstlügün Romantizme Boynunu Büktügü İlk An |
![]() |
![]() |
#1 |
puslu
|
![]() Dürüstlügün Romantizme Boynunu Büktügü İlk An![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() melek ve şeytan Birgün melek ile seytan karsi karsiya gelmisler ![]() gözlerine bakip gözlerindeki ifadeyi okumaya çalisiyormus ![]() seytanin yüreginde kesin bir fesatlik oldugunu, seytan ise melegin yüreginin ne kadar temiz oldugunu biliyormus ![]() müzik çalmaya baslamis ![]() "benimle dans eder misin?" demis ![]() anda birden elini seytana uzatmis ve dans etmeye baslamislar ![]() müzik o kadar güzelmis ki ikiside birden romantik saatlere mahkum olmuslar ve melek biran seytanin içindeki kötülükleri unutmus ![]() Seytan dans sirasinda melege dönmüs ve "seni seviyorum, ya sen?" demis ![]() ![]() ![]() "Seytan neden bana böyle birsey desin ki? ama olsun yinede bende ona gerçek olmasa bile bir cevap vereyim" demis içinden ve melekte Seytana dönmüs "bende seni seviyorum" demis ![]() dürüstlügün romantizme boynunu büktügü ilk an olmus ![]() ![]() ![]() Ya tutulacak kadar yakin ol yada unutulacak kadar uzak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ergenekon
|
![]() "Ya tutulacak kadar yakin ol yada unutulacak kadar uzak" Çok güzel bir yazı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|