Ben 1,5 aylık evliyim Evlenmeden hemen önce idrar yollarımda iltihap vardı tedaviyi aksattığımdan balayında hastalık tekrarladı Balayında ve sonrasında geçmediği için birkaç defa doktora gittim ilaç kullandım geçmedi Şimdi bile geçtiğinden emin değilim ama ağrım yok çok şükür Adet düzensizliğim var Tedaviden sonra adet oldum ve yok denecek kadar az geldi 1 hafta boyunca (normalide 1 hafta sürüyor) Şuan yaklaşık 20 gün oldu ve hala kanamam bitmedi aksine çoğaldı İltihap esnasında 6mm kadar kist vardı Doktora gittim ama yinede size sormak istiyorum Ultraronda tekrar bakıldı ve kiste rastlanmadı Kanamanda yeni başlıyor gibi dendi 15 gün daha sürebilir dedilerKanamadan dolayı kansızlık başlamışHamile değilim ve hormonlar normal çıktı metiler uterotonik hapını verdiler Sizce bu hap yeterli olur mu başka bir hastalık olabilir mi? Ayrıca kanaman strestendir dediler Kanamamın ilk hafta az gelmesi ilaç tedavisiylede ilgili olabilir mi acaba? antibiyotikler etkili gelmeyince ben bazı otları kaynatıp içtim (sinir otu, mısır püskülü) nettende araştırmıştım idrar söktürücü özelliği varmış diye içtim bunların falan adet kanamamın fazlalaşmasıyla ilgisi olabilir mi? zaten birkaç gün içtim kanama fazlalaşınca korktum
Biraz uzun yazdım kusura bakmayın Cevaplarsanız çok sevinirim Hayırlı günler dilerim
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.