![]() |
Peygamber krizi |
![]() |
![]() |
#1 |
asyaland
|
Peygamber kriziPeygamber krizi 25 Şubat 2007 Öğretmen adayları için yapılan bir sınavda Hz ![]() ![]() ![]() ![]() İRAN’da Eğitim Bakanlığı’nın öğretmen çıkacak diploma öğrencileri için hazırlattığı Hz ![]() ![]() ![]() Eğitim Bakanlığı’nın, Hz ![]() ![]() ![]() ![]() İran meclisindeki Kültür Komitesi’nin radikal İslamcı başkanı Emad Afrug, "Bu soruların, Danimarka’daki bir gazetede yayınlanan Hz ![]() ![]() ![]() ![]() Soruların çoğu alaycı bulundu ve medyada yayınlanmasına izin verilmedi ![]() Hz ![]() a) Ben, Yusuf’tan daha güzelim, b) Yusuf benden daha güzel, c) Ben Yusuf’tan daha sevimliyim, d) Yusuf benden daha güzel ama ben ondan daha sevimliyim ![]() Allah’ın peygamberi yemeğini asla nasıl yemezdi? a) İki parmağıyla, b) Üç parmağıyla, c) Dört parmağıyla, d) Beş parmağıyla ![]() Allah’ın peygamberinin saçları? a) Siyah, b) Beyaz, c) Çoğunlukla siyah, d) Yaşamının sonuna doğru beyazlaştı ![]() Peygamber’in sakalı ne renkti? a) Tamamen beyaz, çenesindekiler dahil, b) Tamamen siyah, çenesindekiler dahil, c) Çenesinde beyaz, sakal uçları kır, d) Çenesinde kır, sakal uçları beyaz ![]() Allah’ın peygamberi nasıl uyurdu? a) Sırt üstü, b) Yüz üstü, c) Sağ yanına uzanarak, d) Sol yanına uzanarak ![]() (hürriyet)
|