|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
birinci, derece, kanseri, mide, sorularınızın, yakınım, yanıtları |
![]() |
Birinci Derece Yakınım Mide Kanseri (Sorularınızın Yanıtları) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Birinci Derece Yakınım Mide Kanseri (Sorularınızın Yanıtları)Doktor Bey endoskopide gastrit çıktı ![]() ![]() ![]() ![]() Yakınmalarınızı yazmamışsınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Midem ağrıyor Merhaba Nevzat Bey benim midem çok ağrıyor her yemek yediğimde midem şişiyor ağzıma zehrimsi bir tat geliyor nefes almak da bile güçlük çekiyorum sağ ayağım ve de sağ elim şişiyor bulantım çok oluyor ne yapmalıyım ve neyin başlangıcı olabilir teşekkür ederim ![]() Midede ağrı ve ağza acı su gelmesi (reflü) bu organda sorunun olduğunu gösteriyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Reflüm var mı? 3 haftadır midede iğneleme var göğüs kafesinin tam altında ağrı ve göğsün ortasında ağrı var gaz şikayetimde var göbeğin tam ortasında ağrı var doktora gitmeme rağmen her şey normal çıktı sadece pulcet verdiler 6 ay kullanın dediler reflümüyüm bana söyleyebilir misiniz? Mide içeriğinin ağza gelmesine reflü diyoruz ki siz böyle bir yakınma belirtmiyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Göğsüm ağrıyor, psikolojik mi? Hocam sol göğsümde ağrı oluyor bazen sağ tarafa geçiyor mide rahatsızlığım da var 30mg lansor kullanıyorum her gün kardiyolaga gittim tüm kontroller filimler temiz çıktı psikolojik dedi doktor ama sinirlendiğim zaman ya da aklıma geldiğinde kasılmalar oluyor şu an yazarken bile oluyor korkuyorum ne yapmam gerek? Göğüste olan ağrılarda ilk önce kalp hastalıkları araştırılır çünkü bu organ yaşamsal öneme sahiptir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Göbekten akıntı Yaşım 30, bayanım evliyim ve 2 çocuğum var küçük olan 3 aylık henüz ![]() ![]() Göbekten olan akıntılarda iç hastalıkları ile ilgili bir sorun fazla düşünülmez ![]() ![]() ![]() ![]() Demir eksikliği Vejetaryenim (1,5yıldır) ve son 5 aydır bende oturduğumda ve yattığımda kalp sıkışması şikayetleri ve sürekli geğirti, şişkinlik oluyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Demir eksikliğinizin olduğu görülüyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yorgunum Merhaba benim kalın bağırsak sorunum var devamlı ağrı yapıyor ama ne olduğunu bilemiyorlar devamlı karnım şiş duruyor mide bulantılılarım çok son günlerde çok halsızlık başladı vücudum çok yorgun size sorum bu yorgunluğumun bağırsakla bir ilişkisi var mı? Bağırsaklarda bir sorun olduğunu yazmışsınız ancak bunun altında yatan nedenin ne olduğu konusunda yazdıklarınıza bakarak bir fikir ileri sürmek mümkün değil ![]() ![]() ![]() ![]() Dr ![]() İç Hastalıkları Uzmanı Gastroenterohepatolog Net Endoskopi 0 212 210 48 48 |
![]() |
![]() |
|