Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Cinsellik

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
ailede, cinsellikte, eşlerin, mutlu, olmaları, olmasında, oturuyor, yere

Ailede Eşlerin Mutlu Olmasında Cinsellikte Mutlu Olmaları Nasıl Bir Yere Oturuyor

Eski 07-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Ailede Eşlerin Mutlu Olmasında Cinsellikte Mutlu Olmaları Nasıl Bir Yere Oturuyor




Çok önemli bir yeri var Düşünsenize, cinsellik kendi başımıza yaşadığımız bir şey değil, bir ilişki hali Yani kişilerin mutluluğu birbirine bağlı… Cinsellikte benim hazzım, mutluluğum eşime, eşiminki de bana bağlı Cinsellik sırasında birbirimize karşılıklı olarak sevgi, haz ve mutluluk yaşatıyoruz Ve bu olumlu atmosfer sadece cinsellikle sınırlı kalmıyor Yaşamın diğer alanlarına da yayılıyor Güzel bir cinsellikten sonra stresli bir durum yaşamak o kadar kolay değildir Başka zamanlarda normal olarak gerginlik yaşayabileceğimiz birçok durumları kolayca atlatabiliyoruz Atlatmak ne kelime, öyle durumlara girmiyoruz bile Yani cinsellik sadece yaşandığı sırada mutluluk veren bir şey değil, eşlerin hayatının her köşesine nüfuz ediyor

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.